About VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
pharmaceuticals
Location
Location
42 MASLAK Ahi Evran Cad. No:6 OFİS 1, Kat 4, No: 2, Maslak ,Sarıyer,İSTANBUL,TR
Description
Information
2000 yılından bu yana sağlık sektöründe faaliyet göstermekte olan Vem İlaç; Nefroloji, Göğüs Hastalıkları, Gastroenteroloji, Pediatri, Üroloji, Dermatoloji, Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahi, Yoğun Bakım, Anestezi gibi birçok farklı tedavi alanında kullanılan ürünleri Türk tıbbının hizmetine sunmaktadır.Vem İlaç ulusal bir firma olup, Türkiye'nin ilaç sanayinde güçlü olmasının öneminin bilinci ile 2011 yılında kendi üretim tesislerinin kurulumu için girişimlerde bulunmuştur.Vem ilaç’ın, 2013 yılından bu yana, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde, 21 bin metrekare açık arazi üzerinde, 8 bin metrekare kapalı alanda kurulu fabrikasında katı, yarı katı, sıvı, BFS ve enjektabl üretim hatlarının ( ampul, flakon, liyofilize) bulunduğu ana üretim tesisinin yanı sıra yüksek depo, idari ofisler ve sosyal tesisleri bulunmaktadır.VEM İlaç; hekimlere ve eczacılara, hastalara, devlet kurum ve kuruluşlarına, iş ortaklarına ve çalışanlarına değer verir ve onlarla her zaman işbirliği içinde etik kurallar çerçevesinde hareket eder. Hedefleri doğrultusunda birçok uluslararası firma ile de işbirliği yapmakta olan Vem İlaç konusunda uzman, eğitimli ve genç kadrosu ile sürdürülebilir büyüme vizyonundan ayrılmaksızın, Türk İlaç sektörü ve uluslararası ilaç pazarında istikrarlı bir şekilde var olma azmindedir.

VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. Alternatives

Industry
pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals
Industry
Pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals

Frequently Asked Questions about VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

What is VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. email format?

The widely used VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. customer service number?

To contact VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. customer service number call here 02123477512. To contact VEM İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more