Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya logo

Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya

Get verified emails for Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya employees

About Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
food & beverages
Location
Location
вул. Джорджа Вашингтона, 10,Львів,Львів,Ukraine
Description
Information
«Перша приватна броварня» – четверта за величиною обсягів виробництва та долею ринку пивоварна компанія в Україні. До продуктового портфелю компанії входить понад 15 власних торгових марок пива та квасу, серед яких “Бочкове”, “Закарпатське”, “Свіжий розлив”, “Галицька корона”, “Авторська серія” (“Авторське”, “Чорне”), серія “Привіт з Києва” (“Андріївський Ель”, “VOZDVIЖENSKE”), STARE MISTO, “Б~А”, “Світле”, “Тетерів”, “Квас Львівський”, а також 4 ліцензійні бренди – Heineken, Krusovice, Oettinger, “Жигули”.«Перша приватна броварня» сьогодні здійснює управління 2-ма пивзаводами – у Львові та в Радомишлі сумарною потужністю 2,3 млн гл пива в рік. Найбільшим акціонером компанії та її СЕО є український бізнесмен Андрій Мацола, другий за величиною пакет належить ЄБРР. Решта акцій розподілені між концерном Oettinger і керуючими партнерами групи OASIS.Компанія пройшла багато етапів розвитку: від невеликого місцевого виробника до однієї з найбільших пивних компаній в Україні. Сьогодні “Перша приватна броварня” пропонує споживачеві якісно новий формат: поєднання індивідуального підходу, що відрізняє крафтові пивоварні, і високих сучасних технологій промислового пивоваріння. Компанія дотримується тих же принципів, що і на початку своєї роботи: безкомпромісність у питаннях якості – ми варимо пиво без замінників, гідне й добротне, чесне пиво, а також сприяємо розвитку пивної культури в Україні – для нас важливо, щоб споживач розбирався в сортах пива, їхніх особливостях, культурі поєднання пива та їжі. Ми переконані, що такі знання сприятимуть також і відповідальному споживанню пива.

Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya Alternatives

Industry
Food & Beverages
Industry
Food & Beverages
Industry
Food & Beverages
Industry
food & beverages
Industry
Food & Beverages

Frequently Asked Questions about Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya

What is Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya email format?

The widely used Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya customer service number?

To contact Перша приватна броварня/Persha Pryvatna Brovarnya customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more