About Hudiksvalls kommun

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
government administration
Location
Location
Trädgårdsgatan 4,Hudiksvall,Gävleborg,SE
Description
Information
Vi släcker bränder. Vi sopar gator och plogar vägar. Vi gör så att parkerna blommar. Vi lär barn att räkna, läsa och upptäcka världen. Vi tar hand om din gamla mormor när hon är ensam och behöver ha hjälp i vardagen. Vi ser till att återvinna dina hushållssopor och matavfall. Vi bygger nya stadsdelar och jobbar för att kommunen ska fungera för dig och mig. För oss som lever och bor här. Vi är den största arbetsgivaren i kommunen med 3700 anställda inom 300 olika yrken.Vet du om att vi finns på Facebook också, www.facebook.com/hudiksvallskommun? Följ oss gärna där för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i vår kommun, i stort och smått.Tänk på att:- ha en trevlig samtalston och behandla andra som besöker sidan med respekt- inte skriva sekretessbelagda eller känsliga uppgifter- sidan inte är en arena för politiska diskussioner- inte göra kommersiella inlägg och publicera reklam- inte skriva kommentarer som innehåller kränkningar, förtal eller personliga angrepp, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.- inte publicera upphovsrättsskyddat material- vi kan välja att ta bort innehåll som bryter mot dessa regler eller strider mot sidans syfte. Det kan till exempel vara kommentarer som rör en enskild medarbetare och inte hens yrkesutövning.- har du ett personligt ärende hänvisar vi dig till ordinarie kontaktvägar via e-post eller telefon.Om någon bryter mot dessa regler flera gånger trots att vi informerat om att det inte är tillåtet, blockerar vi den personen. Om du själv upptäcker sådant innehåll kan du anmäla det till [email protected] vill inte att du på vår sida lägger ut foton eller filmklipp på personer eller exempelvis på bilar där registreringsnummer syns utan att berörda vet om det och tycker att det är okej. När det gäller barn under 15 år ska du fråga vårdnadshavaren innan.

Hudiksvalls kommun Alternatives

Industry
government administration
Industry
political organization
Industry
Government Administration
Industry
Government Administration

Frequently Asked Questions about Hudiksvalls kommun

What is Hudiksvalls kommun email format?

The widely used Hudiksvalls kommun email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Hudiksvalls kommun customer service number?

To contact Hudiksvalls kommun customer service number call here 0650-190 00. To contact Hudiksvalls kommun customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more