About Groene Hart Ziekenhuis

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
hospital & health care
Location
Location
Bleulandweg 10,Gouda,Zuid-Holland,NL
Description
Information
Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor onze medewerkers. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.De kracht van het GHZ zit in onze mensen. Samen werken we aan de beste zorg. Dat doen we met hart en ziel. Bij alles wat we doen, vragen we ons af waarom we het doen en of het in het belang van onze patiënten is. Je kiest voor het GHZ als je werk wilt met betekenis. Als je je thuis voelt in een gemoedelijke, informele werksfeer met bevlogen collega’s. Als gedrevenheid en betrokkenheid bij jou in de genen zitten. En als je blijft denken in kansen en mogelijkheden, ook als het tegenzit. Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern en ondernemend algemeen ziekenhuis op vier goed bereikbare locaties: Gouda, Zuidplas (Nieuwerkerk a/d IJssel), Schoonhoven en Bodegraven. De patiënt staat als partner centraal in het GHZ. Het ziekenhuis biedt een breed en hoogwaardig zorgpakket in de patiëntenzorg, toegesneden op de behoeften en wensen van het individu. Wij realiseren ons dat patiënten niet voor hun plezier naar het ziekenhuis komen. Het primaire doel is om beter te worden. Onze zorgprofessionals zetten zich hier dagelijks met hart en ziel voor in. Bij alles wat we doen, vragen we ons af waarom we het doen en of het in het belang van onze patiënten is. Groene Hart Ziekenhuis. Als 't klopt.

Groene Hart Ziekenhuis Alternatives

Industry
hospital & health care
Industry
hospital & health care
Industry
hospital & health care
Industry
hospital & health care
Industry
hospital & health care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
Hospital & Health Care

Frequently Asked Questions about Groene Hart Ziekenhuis

What is Groene Hart Ziekenhuis email format?

The widely used Groene Hart Ziekenhuis email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Groene Hart Ziekenhuis customer service number?

To contact Groene Hart Ziekenhuis customer service number call here 0182505050. To contact Groene Hart Ziekenhuis customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Groene Hart Ziekenhuis?

Dirk Jan Verbeek is the CEO of Groene Hart Ziekenhuis. To contact Dirk Jan Verbeek email at [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more